Welkom bij De Blije Borgh
     
 
 
 
 
Over De Blije Borgh
Over De Blije Borgh
Wonen, Zorg & Diensten
Wonen, Zorg & Diensten
Ontspanning & Ontmoeting
Ontspanning & Ontmoeting
Werken en Leren
Werken en Leren
Volop genieten van vakantie

De vakantieperiode breekt aan, een moment in het jaar om even uit de dagelijkse sleur te gaan en te onthaasten; andere indrukken te krijgen, nieuwe mensen te ontmoeten en in alle vormen een beetje luxe.De bewoners van De Blije Borgh kunnen ook  genieten van een vakantieweek, maar dan in eigen huis. Wel zo vertrouwd en praktisch.

Maandag 28 mei is deze heerlijke week begonnen met een openingsoptreden van Opera Familia, gevolgd door een activiteitenprogramma wat helemaal aansluit bij de wensen van de bewoners. Verder is er ook een theatervoorstelling van "het Huis Theater", met een Annie M.G. Schmidt-productie. De prachtige optredens worden mogelijk gemaakt door sponsoring van "Wij voor jou" en "Waardigheid en trots". Met de extra inzet van medewerkers van de keuken en vrijwilligers van de U.V.V. kan deze week gerealiseerd worden.

Als voorbereiding op de vakantieweek hebben de bewoners een "reisgids" met een tropische attentie ontvangen, want het thema van dit jaar is tenslotte:TROPISCH EXOTISCH.
 tropisch.jpg

 
 
     
 

Realisatie: Lucrasoft