Welkom bij De Blije Borgh
     
 
 
 
 
Over De Blije Borgh
Over De Blije Borgh
Wonen, Zorg & Diensten
Wonen, Zorg & Diensten
Ontspanning & Ontmoeting
Ontspanning & Ontmoeting
Werken en Leren
Werken en Leren
Feest voor binnentuin Emmastaete een groot succes!

De afgelopen periode heeft ontmoetingscentrum Emmastaete regelmatig evenementen georganiseerd met als doel zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om de aanleg van een binnentuin te kunnen verwezenlijken. De reeks van evenementen is zaterdag 29 februari met een spettend eindfeest in ontmoetingscentrum Wielstaete afgesloten.

En of het een spetterend feest was.....het was meer dan dat!
Tijdens de geheel verzorgde middag, mede mogelijk gemaakt door de financiële bijdragen van bedrijven, winkeliers en vele anderen, genoot een ieder van de geestige acts van Maître Pierre. Hij kreeg door zijn sappige verhalen, zang en goocheltrucs al snel de lachers op zijn hand. Ook het optreden van Marga Bult was een groot succes. Marga, onder andere bekend van het Eurovisie Songfestival, zong liedjes uit vroegere tijden. Er werd meegezongen en de benen kwamen van de vloer..... een foxtrot, een wals en een polonaise tussen de tafels door. Tot slot werd op het nummer van de entreebewijzen nog een diner in Wielstaete voor 2 personen verloot en een dagtocht die werd aangeboden door seniorenstichting HIARZ.

Wij zijn er….
Want dankzij de Ronde Tafel 112 en Omroep Max met Max maakt Mogelijk kan de opbrengst van de entreekaartjes in zijn geheel bestemd worden voor de inrichting van de tuin. Dit opgeteld met de vele andere giften is het hiermee mogelijk om de tuin waar zoveel bewoners naar uitkijken, te realiseren.
Al met al heeft het veel voeten in de aarde gehad, maar hebben vele handen het werk licht gemaakt en wordt eind april met de aanleg van de tuin begonnen.
En om bij het begin te eindigen.... dit had niet gekund zonder de inzet van de heer Ron van der Hoek, projectleider Rhiant, en de heer Ralph Lafleur, wethouder Duurzaamheid, Ruimte, Mobiliteit en Wonen.

 

 

 
 
     
 

Realisatie: Lucrasoft