Welkom bij De Blije Borgh
     
 
 
 
 
Over De Blije Borgh
Over De Blije Borgh
Wonen, Zorg & Diensten
Wonen, Zorg & Diensten
Ontspanning & Ontmoeting
Ontspanning & Ontmoeting
Werken en Leren
Werken en Leren
Wonen, Zorg & Diensten

De Blije Borgh biedt een ruim scala aan mogelijkheden voor u op het gebied van Wonen, Zorg en Diensten. Daarbij sluiten wij zo goed als mogelijk aan op uw wensen. Uitgangspunt is dat u zo lang als mogelijk thuis kunt blijven wonen, waar het veilig en vertrouwd is. Met de hulp en ondersteuning die u of uw omgeving daarbij nodig heeft. Pas als het thuis echt niet meer gaat, gaan we met u op zoek naar een nieuwe woonplek in één van onze locaties.

Oudere dames spelen spel.jpgWonen
Er komt een moment dat u op zoek gaat naar een combinatie van wonen en zorg. Dit kan bij u thuis zijn of in één van onze complexen. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden.

Zorg
Naarmate u ouder wordt, komt vaak het moment dat u behoefte krijgt aan ondersteuning bij uw zelfzorg, omdat het u zelf lichamelijk of geestelijk niet goed meer lukt. De Blije Borgh biedt u hierbij passende zorg. Van bijvoorbeeld het aantrekken van steunkousen bij u thuis tot en met intensieve verpleging in ons Verpleeghuis. Lees hier meer over wat de mogelijkheden zijn.

Diensten
Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het doen van uw huishouden? Of lukt het bereiden van een maaltijd u niet meer? Voelt u zich met personenalarmering een stuk geruster? De Blije Borgh biedt diverse diensten en services om u hierin te ondersteunen. Wilt u hier meer over weten? Lees dan hier verder.

Wachtlijsten en overbruggingszorg
Het kan zijn dat er voor de locatie van uw keuze een wachttijd is. U komt dan op de wachtlijst terecht. Voor actuele wachtlijstinformatie kunt u bij onze medewerkers van de Cliëntenservice terecht. Ook kunnen zij u adviseren en ondersteunen wanneer overbrugging van de wachttijd wenselijk of noodzakelijk is. Samen met u wordt gezocht naar een passende oplossing.
 
 
     
 

Realisatie: Lucrasoft