Welkom bij De Blije Borgh
     
 
 
 
 
Over De Blije Borgh
Over De Blije Borgh
Wonen, Zorg & Diensten
Wonen, Zorg & Diensten
Ontspanning & Ontmoeting
Ontspanning & Ontmoeting
Werken en Leren
Werken en Leren
Werken

Word jij onze nieuwe collega?
Er zijn zo’n 330 medewerkers werkzaam bij De Blije Borgh. Samen met onze vrijwilligers zetten zij zich dagelijks met enthousiasme en toewijding in, om onze cliënten te bieden wat zij nodig hebben.

Je kunt bij ons fulltime, parttime of als vakantiekracht werken in vele verschillende functies. Ben je op zoek naar (vrijwilligers)werk of wil jij je vrijblijvend oriënteren op de mogelijkheden, dan kun je hier klikken voor de actuele vacatures of contact opnemen met De Blije Borgh. Wil je meer informatie over de arbeidsvoorwaarden van De Blije Borgh, klik dan hier.

Waarom bij De Blije Borgh?
De Blije Borgh is een middelgrote organisatie. Dat betekent dat de communicatie vrij direct is en de lijnen kort zijn. Als er iets moet worden besproken, is de ander snel gevonden en kan er snel zaken worden gedaan. Dit maakt werken bij De Blije Borgh persoonlijk en open. Je voelt je er snel thuis.

Er zijn zes locaties: De Blije Borgh, Emmastaete, Sophiastaete, Sandelingenstaete, Wielstaete en de Alewijnsflat. In De Blije Borgh en Sophiastaete wordt intramurale zorg geleverd. Hierbij werk je binnen de muren van De Blije Borgh of in de woongroepen van Sophiastaete. In de andere locaties en in de wijk leveren we Thuiszorg. Hierbij werk je bij de mensen thuis. Lees hier om meer te weten te komen over onze locaties.

De Blije Borgh is voortdurend in ontwikkeling. Dit maakt werken bij ons leuk en uitdagend!

Bijscholing en training
Onze organisatie is in ontwikkeling, dus ook onze medewerkers. Groei en ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van jou en je werk. De Blije Borgh hanteert de principes van ‘de lerende organisatie’. Door nieuwe inzichten, nieuwe eisen en een veranderende vraag bij cliënten is het belangrijk om goed ‘bij’ te blijven. Daarom bieden wij mogelijkheden om zowel zorginhoudelijk als rond andere thema’s, trainingen en bijscholing te volgen. Leren is een belangrijk onderdeel van het werken bij De Blije Borgh. We willen je daarin alle kansen bieden.

Informatie en solliciteren
Wil je solliciteren of wil je meer informatie over de mogelijkheden om bij ons te werken? Kijk dan bij onze actuele vacatures of vul het sollicitatieformulier in en reageer direct. Of stel hier je vraag.


 
 
     
 

Realisatie: Lucrasoft