Welkom bij De Blije Borgh
     
 
 
 
 
Over De Blije Borgh
Over De Blije Borgh
Wonen, Zorg & Diensten
Wonen, Zorg & Diensten
Ontspanning & Ontmoeting
Ontspanning & Ontmoeting
Werken en Leren
Werken en Leren
Vrijwilligerswerk

Vrijwilliger worden?
Wilt u zich graag inzetten voor uw oudere medemens? Wilt u daar ook tijd voor maken en een zinvolle bijdrage leveren aan uw omgeving? De Blije Borgh kan altijd wel een paar extra vrijwillige handen gebruiken.

Vele mogelijkheden
Vrijwilligerswerk kan bij De Blije Borgh op vele manieren: de maaltijd serveren in het restaurant, koffie schenken en een praatje maken in de huiskamers, een spelletje doen in onze ontmoetingscentra, meehelpen bij een dagje uit, enzovoort. Het wordt allemaal zeer gewaardeerd. Er zijn vele mogelijkheden en afhankelijk van uw interesse en kwaliteiten wordt gekeken wat het beste bij u past.

Goede begeleiding
Al onze vrijwilligers zijn lid van de Blije Borgh Vrijwilligers. De BBV draagt zorg voor ons vrijwilligersbeleid en een goede uitvoering ervan. Als vrijwilliger kunt u hierbij rekenen op een goede begeleiding en ondersteuning en natuurlijk op contact met medevrijwilligers.

Interesse?
Wilt u vrijwilligerswerk doen? Heeft u affiniteit met ouderen en beschikt u over enthousiasme, geduld en goede sociale vaardigheden? Meldt u zich dan direct aan bij de BBV. U bent van harte welkom!

 
 
     
 

Realisatie: Lucrasoft