Welkom bij De Blije Borgh
     
 
 
 
 
Over De Blije Borgh
Over De Blije Borgh
Wonen, Zorg & Diensten
Wonen, Zorg & Diensten
Ontspanning & Ontmoeting
Ontspanning & Ontmoeting
Werken en Leren
Werken en Leren
Werken en Leren

Een leuke baan, met enthousiaste collega’s in een prettige werksfeer? Uitdaging en groei in je werk? Een leuke en zinvolle baan als vrijwilliger of een leuke stageplaats?

De Blije Borgh biedt een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Lees hier meer over werken, vrijwilligerswerk, stages en leren bij De Blije Borgh.

Werken in de ouderenzorg is leuk, afwisselend en van grote betekenis voor de mensen waar je het voor doet. Wil je betekenisvol zijn? Solliciteer dan bij De Blije Borgh en kom ons helpen om ouderen die nog thuis wonen, of in één van onze locaties, te ondersteunen in hun dagelijks bestaan. De Blije Borgh heeft meerdere mogelijkheden om daar vorm aan te geven.

Werken
Werken bij De Blije Borgh betekent werken bij een veelzijdige, middelgrote organisatie waar de lijnen kort zijn en de onderlinge communicatie direct en helder. Een organisatie die groeit, bloeit en ontwikkelt.

Werk je graag bij mensen thuis, dan is onze Thuiszorg iets voor jou. Of misschien ben je juist geïnteresseerd in het begeleiden van activiteiten in één van onze Ontmoetingscentra? Hou je meer van het werken met onze psychogeriatrische ouderen die in locatie De Blije Borgh in het Verpleeghuis wonen of ben je die duizendpoot die in onze kleinschalige woongroepen in Sophiastaete wil werken? Lees hier meer over werken bij De Blije Borgh.

Klik hier voor de actuele vacatures en klik hier voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden van De Blije Borgh.

Vrijwilligerswerk
Vrijwilligers zijn onmisbaar voor De Blije Borgh. Op vele fronten zijn zij van groot belang voor het bieden van net dat beetje extra. Er is een grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk te doen. Wilt u zich graag inzetten voor een ander en meehelpen om voor onze ouderen een prettige leefomgeving te creëren? Lees hier dan verder welke mogelijkheden er zijn voor vrijwilligerswerk in De Blije Borgh.

Leren
In de zorg zijn altijd nieuwe en enthousiaste mensen nodig. Wil je graag professioneel aan de slag in de zorg en zoek je een stageplek? Lees dan hier welke stagemogelijkheden er zijn binnen onze organisatie.


 
 
     
 

Realisatie: Lucrasoft